Acil Kritik Yoğun Bakım Dalında Yılın Klinik ödülü

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hastanemiz Acil Tıp Kliniğimiz “Acil Kritik Yoğun Bakım" Dalında Yılın Klinik ödülünü aldı. Dr. Burak KATİPOĞLU Acil Tıp Uzmanları Derneği için yapmış olduğu olağan üstü çalışmalarından dolayı ‘’ Yılın Acil Tıp Uzmanı ‘’ ödülüne layık görüldü. ‘’ Asistan Bilgi Yarışmasında ‘’ 2 asistanımız Dr. Sinan ÖZDEMİR ve Dr. İbrahim GÜVEN birincilik ödülünün sahibi oldu.

Acil Tıp… Sağlık dünyamızın çok özel ve çok farklı bir alanı… Dünyalar, öyküler, duygular sığıyor acil servislere… Her bir nöbet, adeta hayatımızın başka başka kesitlerini yansıtan doğal bir toplum laboratuvarı… Her yıl milyonlarca insan acil servislere koşuyor. Acil serviste rahatlıyor, seviniyor veya hüzünleniyor. Duyguların bu kadar yoğun yaşandığı çok az yer vardır. Bu duygu yoğunluğunda zor durumda olan insanlara yardım etmeyi seçen, nefes alamayanların nefesi, hayata tutunmak isteyenlerin tutunacak dalı olan acil servis çalışanları her türlü fedakarlıkla saatleri günlere, günleri aylara ve yıllara ekleyerek hizmet vermeye devam ediyor. Acil Tıp Uzmanlık dalı bilimsel açıdan da hızla ilerlemeye ve gelişmeye devam ediyor. Ülkemiz açısından durumu incelediğimizde Türkiye’de Sağlık Bakanlığı’nın acil tıp uzmanlık eğitimi veren ilk acil tıp kliniği olarak hastanemiz yine öncü olmaya devam ediyor. Bunun bir kanıtı da 13. Ulusal Acil Tıp Kongresi’nde yaşandı. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği olarak ‘’ Acil Kritik Yoğun Bakım Yan Dalı ‘’ çalışmalarına vermiş olduğumuz katkılar nedeni ile ‘’ Yılın Kliniği Ödülü ‘’ nün sahibi olduk. Ayrıca kliniğimiz uzmanlarından Uzm.Dr.Burak KATİPOĞLU Acil Tıp Uzmanları Derneği için yapmış olduğu olağanüstü çalışmalarından dolayı ‘’ Yılın Acil Tıp Uzmanı ‘’ ödülüne layık görüldü. Bununla da kalmadık ‘’ Asistan Bilgi Yarışmasında ‘’ 2 asistanımız Dr.Sinan ÖZDEMİR ve Dr.İbrahim GÜVEN birincilik ödülünün sahibi oldu. Biz Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği olarak hem hastanemize, hem ülkemize hem de acil tıp bilim dalına daha fazla katkı vermek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla;
Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği