DR.BUĞRA KAPTANOĞLU

Op. Dr. Buğra Kaptanoğlu

13.12.1956 tarihinde Konya’da doğdum. İlk, orta ve lise öğretimimi Ankara’da tamamlayarak 1974’de TED Koleji’nden mezun oldum. 1980 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdim. 1981-1985 yılları arasında İstanbul Taksim Hastanesi ve Ankara Hastanesi’nde genel cerrahi ihtisasımı tamamladım. 1985-1987 yıllarında Bayburt’ta mecburi hizmet görevini yaptım. Askerlik vazifemi tamamladıktan sonra 1990 yılında S. B. Ankara Hastanesi’nde başasistan olarak göreve başladım. 1991 yılında şef yardımcısı oldum. Halen S. B. Ankara Hastanesi 5. Genel Cerrahi kliniğinde şef yardımcısı olarak çalışmaktayım. Evliyim ve iki kız çocuğu babasıyım.

Online Kişi Sayacı

Hastanemiz bünyesinde Altındağ Halk Egitim Merkezi işbirliği ile yemek ve mutfak hizmetlerinde calışan personellerimize, 21.01.2014 tarihi itibari ile "Hijyen Eğitimi" verilmeye başlanmıştır.

Hastanemiz Acil Tıp Kliniği Doç. Dr. Figen ÇOŞKUN’un
23 Ocak 2013 tarihli
TRT Okul programında Karbonmonoksit ve Mantar zehirlenmeleri videosu için tıklayınız

Ulucanlar Ek Binası ve Bahçelievler Semt Polikliniğinde Hizmet Vermektedir.

Ulucanlar Randevu :
312 595 4225-26
Bahçelievler Randevu :
312 212 5988 D.No:143

AKUPUNKTUR Polikliniğimiz
Ulucanlar Dahili Hizmetler Poliklinik binamızda
3. Katta Hizmet Vermektedir.
Randevu: 312 595 4225-26